Hovězí z Netěchovic
| category Českobudějovicko, maso a uzeniny, potraviny, seznam, suroviny | Žádné komentáře
„Naše firma se zabývá bouráním a prodejem hovězího a telecího masa z vlastního chovu.
Naše hovězí maso je vyzrálé metodou suchého zrání a zraje 2 – 5 týdnů. Poté jej sami bouráme v moderní bourárně přímo v areálu statku.
Maso je vakuově balené v balíčcích o hmotnosti zhruba 1 kila, v případě objednávky předem nabízíme balení dle Vašeho přání.
Maso si můžete zakoupit v našem obchodě, který se nachází přímo u bourárny, doporučujeme však se předem telefonicky nebo e-mailem informovat o dostupnosti jednotlivých druhů masa.
______
S bourárnou Statku Netěchovice spolupracuje v rámci společných projektů také několik dalších firem a organizací z Netěchovic či z nedalekého Týna nad Vltavou.“