Eco Farm CZ
http://www.regionalni-znacky.cz/hovezi-a-teleci-maso-z-podhuri-sumavy
„Maso staříme metodou suchého zrání po dobu minimálně 21 dní. Své mramorování získává maso celoročním pohybem skotu plemen Salers, Limousine a Aberdeen Angus po šumavských pastvinách.
Hospodaříme na 400 ha trvalých travních porostů v okolí Lipenské přehrady. Zvířata nezavíráme do stájí, ale paseme je celoročně po rozsáhlých loukách plných divokých bylin. Ochutnejte BIO hovězí a telecí maso, které je pro svou křehkost s typickým mramorováním oceňováno českými šéfkuchaři. Unikátní vlastnosti masa podporujeme stařením, metodou suchého zrání, po dobu minimálně 21 dní s následným dozráním ve vakuovém balení. K masu vám rádi přidáme kosti i vnitřnosti. Jednodruhové balíčky připravujeme o hmotnosti 0,6 – 1,5 kg, steakové kousky 0,5 – 1,0 kg.“